Energetic meetings

De Energetic Meetings B2B hebben als doel de handelscontacten tussen ondernemingen te bevorderen en zo bij te dragen tot hun internationale ontplooiing.
Deze match-making evenementen blijken bevoorrechte ontmoetingsplekken en ideale platforms voor het aanknopen van onderhandelingen die leiden tot een vruchtbare samenwerking op technologisch, commercieel, industrieel en financieel vlak. Het evenement staat open voor alle ondernemingen die op zoek willen gaan naar partnerships in de sector van duurzame energieën.

Voorbehouden voor de vaklui. Gratis ledverlichting voor de exposanten van de energiestentoostelling EnergyMons.

Deze evenementen worden op de EnergyMons beurs voorgesteld om de deelnemers de kans te bieden potentiële partners te ontmoeten volgens een programma van persoonlijke samenkomsten. Onze catalogus gaat vanaf februari 2008 online zodat u vooraf het profiel van iedere deelnemer kunt bekijken en ontmoetingen kunt plannen. Het deelnemersprofiel bevat basisinformatie over de onderneming, het verwachte samenwerkingstype én een nauwkeurige beschrijving van de voorgestelde of verwachte producten en diensten. Via dergelijke op maat gesneden ontmoetingen kunnen ondernemingen en instellingen hun innovaties en oplossingen voorstellen aan een selectie van beslissingsbevoegde personen of organen, beleidsmensen en commerciële of technologische partners.

twee van de deelnemers aan het congres waren het projectbureau Energie 2050 uit Brabant en het project Wat met mijn spaarlamp.

Last Updated on: maart 11th, 2013 at 10:03 am, by admin